Campanya Mapfre "Amb major cura: Prevenció de riscos en la llar" a La Nucia

Posted Dij, 18/03/2010 - 14:04 by webmaster

Versió per a imprimirVersió per a imprimirSend to friendSend to friend
23/03/2010 10:00
Europe/Madrid

con  mayor cuidadologo mapfre

Data: Dimarts 23 de març de 2010
Horari:
  • Xarrada per a professionals: 10:00 h
  • Xarrada per a públic en general: 12:30 h
Lloc: Seu Universitària de La Nucia, Plaça Major s/n 03530 La Nucia,
Més informació: Tel. 965 90 9323
 
Incidint en la formació per a la salut, es presentarà la campanya de Mapfre Amb major cura en les Seus i municipis de la província d'Alacant.

La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant continua la seua labor de difusió i obertura a la ciutadania que ha marcat l'eix del desè aniversari de la seua creació. Per a açò, entre el 22 i el 26 de març va a dur a terme per diferents municipis de la província una campanya divulgativa sobre la prevenció d'accidents domèstics.  

L'objectiu d'aquesta campanya és acostar la formació permanent a tots els majors siga el que siga el seu lloc de residència. En aquesta ocasió incidint en una de les línies bàsiques de la UPUA, la Formació per a la Salut: Per a açò s'ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Mapfre, artífex de la campanya Amb major cura, que ja va ser presentada amb gran èxit de públic en el Paranimf de la Universitat el passat mes de gener.

L'activitat es desenvoluparà en les seus universitàries de Cocentaina, La Nucia i Xixona i a Novelda, on gràcies a un conveni amb l'Ajuntament, la UPUA desenvolupa des de fa anys una sèrie d'activitats formatives amb majors. Benidorm serà el municipi on es tanque aquest periple per la província. Amb la presentació d'aquesta campanya, l'Ajuntament Benidormí i la Universitat d'Alacant inicien una línia de col·laboració que es va a ratificar amb la signatura d'un conveni específic per a la realització d'accions formatives i d'extensió universitària.

Amb major cura és una campanya amb un objectiu pedagògic i divulgatiu basat en un espectacle de video realitat en el qual una persona major presenta i  interactua amb una sèrie de situacions. La frase que resumeix la filosofia de l'acció podria ser per un envelliment saludable. L'acte està dirigit a persones majors i als seus familiars, així com a professionals de qualsevol ram vinculat amb el sector de salut en aquest grup de població. Tant els professionals com la resta d'assistents rebran una sèrie de materials adaptats a les seues necessitats, amb les claus de l'envelliment saludable, els resultats de les últimes investigacions en aquest sentit, materials, eines i consells pràctics de fàcil aplicació.

Més informació en: http://conmayorcuidado.com/

L'entrada a totes les xarrades és lliure però està limitada a l'aforament de les sales.