Exposició de Joan Subirana. JUBILATS EN ACCIÓ

Posted Dll, 01/03/2010 - 14:40 by webmaster

Versió per a imprimirVersió per a imprimirSend to friendSend to friend
17/03/2010
30/03/2010
Europe/Madrid
17 al 30/03/2010: Exposició de Joan Subirana. JUBILATS EN ACCIÓ.
Visions còmiques de la vida quotidiana.
En Col·laboració amb la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Joan Subirana. 
“JUBILATS EN ACCIÓ. Visions còmiques de la vida quotidiana”

Aquesta exposició ofereix una mirada humorística, divertida i còmica de la tercera edat. L'exposició arreplega una dotzena de vinyetes de gran grandària que tracten amb ironia la vellesa. És una interpretació personal que el dibuixant SUBI ens fa a través del món del còmic. D'una banda se'ns mostren avis jugant a billar o a la petanca i per l'altre, gent gran en un concert de rock, en un parc d'atraccions, pintant un grafiti... Totes elles escenes i situacions que de manera humorística i desenfadada tenen l'objectiu de reivindicar el còmic com un mitjà artístic d'expressió i comunicació.
Amb aquesta exposició la Universitat Permanent en la celebració de  la seua 10º aniversari incideix en un dels objectius del programa Diploma Sènior, formar, investigar i analitzar des de l'art i la cultura sobre els estereotips, models ja anacrònics, i imatge que la societat del sXXI, recorda o té dels nostres majors.  
Característiques Tècniques de la mateixa: inclou  12 quadres originals de gran grandària emmarcats: 100x70 aprox. cadascun;  un panell explicatiu i  dues figures  humanes de gran format que formen part de l'exposició.

postal subirana

 

postal subirana 2

 

postal subirana 3

Nota biogràfica de l'Autor. 
 Joan Subirana (Manresa, 1969), va començar a dibuixar les històries que inventava amb les seues figuritas d'indis i vaquers. Es va graduar en Arts Aplicades i Oficis Artístics, en l'especialitat de pintura mural i disseny gràfic. Va començar dibuixant còmic i pintant, encara que més tard es va especialitzar en il·lustració infantil. Actualment col·labora en premsa i fa múltiples treballs per a diferents editorials, empreses i institucions. La seua obra ha pogut veure's en diverses exposicions a tot el món.
«Subi» i Anna han publicat més de 40 llibres junts, entre ells, El petit Dalí i El viatge cap als somnis, Els colors d'Àfrica, El secret de la tortuga, Sóc la Pau..., molts d'ells publicats en altres llengües i guanyadors de premis com el CCEI, el Tombatossals de Literatura Infantil Il·lustrada o el Parcir. 

Seu Ciutat d'Alacant

Avda Ramón I cajal nº 4 
Lloc: Sala Miguel Hernández.
Dates: del 17 al 30 de març de 2010.
Horari visites: de 9 a  17,00 h i de 20,00 a 22,00 h
AdjuntMida
Fullet Exposició [PDF]1.12 MB