Exposició LA PINTURA AL DETALL

Posted Dij, 17/09/2009 - 16:50 by webmaster

Versió per a imprimirVersió per a imprimirSend to friendSend to friend
07/09/2009
21/10/2009
Europe/Madrid

Lloc: Aulari II

Exposició dels treballs LA PINTURA AL DETALL, sobre treballs realitzats pels alumnes del Curs Expressió Gràfica i Dibuix de la UPUA, sota l'adreça de Javier Esclapes. Es realitzarà en l'Aulari II, en col·laboració amb Secretariat de Cultura.

El pròxim dia 16 de setembre a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de l'Exposició “LA PINTURA AL DETALL”. En ella es mostren els treballs realitzats pels alumnes del Curs Expressió Gràfica i Dibuix de la UPUA, sota l'adreça de Javier Esclapes, i en col·laboració amb el Secretariat de Cultura de la UA. La mostra romandrà accessible des del 8 de setembre fins al 21 d'octubre en la Sala Transite de l'Aulari II del Campus Universitari.

Coordinadors : Fco. Javier Esclapés Jover i Mercedes Llorens Nicolau

Autors: Alumnes d'Expressió Gràfica Artística

Rafael Pascual Rubio; Mª Rosa Azorín Matesanz;

Eloina Isabel Caballero Sierra; Carmen Guerrero;

Julián Horta Mogarra; Hilario Esclapés Pastor;

Pilar Ibáñez Molina; Mª Antonia Pascual Rubio;

José Ángel Sogorb *Albertus; Gabriella Moni;

Mª Teresa Berenguer; Manuel Sánchez García;

Joaquín Mansanet Santacreu; Trinitat Filiu;

Mª Isabel Finestrat Farach; Pedro Pérez Gimeno;

Vicente Gomis Payá; Rita Miracle Ibáñez Molina.

És a través del record d'un menut detall, gravat moltes vegades de manera espontània i involuntària, la forma que la nostra ment és capaç de retornar-nos una mica emmagatzemat en el nostre interior.

Una olor càlida, un so dolç o una simple pinzellada traçada amb determinació ens duen a un sens fi d'emocions sentides en un moment concret de la nostra vida.

A través dels coneixements adquirits pels alumnes de l'assignatura Expressió Gràfica Artística de la Universitat Permanent, aquest curs 2008-09, s'ha cercat anar més enllà dels materials, les línies, el dibuix, el color… treballant a més l'expressió d'idees i sentiments en el projecte final realitzat.

Emprant fonamentalment els acrílics, els alumnes de la Universitat Permanent han desenvolupat els conceptes i habilitats adquirides al desenvolupar menuts detalls de grans i conegudes obres. Serem capaces de reconèixer a través d'aquests prometedors artistes, la intenció de les grans obres? Potser observant aquests detalls representats descobrim sensacions, les quals quedaven absorbides davant la *magnificencia de l'obra completa.

Us convidem a tots a l'acte inaugural que tindrà lloc el dia 16 de setembre a les 19,00 h en el la Sala Transite de l'Aulari II. 

Cartel Exposición La Pintura al Detalle

Portada Carteleta

Descripción de la Exposición

Exposició de la resta d'obres dels mateixos artistes en la Sala Trànsit de l'Aulari III (junt secretaria UPUA)

Exposición La Manzana del Saber